Aanpak in de salon

Kwaliteit staat hoog in het vaandel in de salon. De behandelingen en producten zijn zorgvuldig geselecteerd en getest op resultaat. Door mijn lange ervaring en uitgebreide kennis van het vak kunt u rekenen op deskundig advies en persoonlijke begeleiding. Uw schoonheidsspecialiste Ik ben al ruim 10 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste en gespecialiseerde pedicure gecertificeerd voor diabetisch+. Ik volg de trends in visagie. Mijn natuurgeneeskundige achtergrond (orthomoleculaire voedingstherapeut) gebruik ik vooral om mijn klanten optimaal te adviseren.

Mijn visie is:

Goede verzorging geeft een goed gevoel Gezonde voeding geeft een goede gezondheid Een goed gevoel en een goede gezondheid verhogen de kwaliteit van je leven

Home Care Dermaroller: Wil je een stralende, stevige, gezonde huid, zonder injecties of operatieve ingrepen? Dat kan door middel van behandeling met de revolutionaire Dermaroller. Om het je makkelijk te maken hebben we een exclusieve huidverbeterende behandeling in combinatie met de Home Care Dermaroller. Onze Home Care Dermaroller bevat 192 naaldjes en is ISO 13485 gecertificeerd. Duur behandeling 60 minuten E89,- (exclusief Home Care Dermaroller). Voor het ultieme effect boek je deze behandelingen in kuur verband. Je zult versteld staan van het resultaat.